HTML

A balekok

A balekok - így nevezvén - egy hivatalosan nem létező népcsoport. Saját országuk nincsen, mégis komoly populációval rendelkeznek, a Földön mindenhol. A balekok többségében (még?) nem tudatosult hogy kik is ők valójában, és miért is azok, amik. Valamint az sem tiszta még, hogy kik azok, akik nem nem azok, s vajon miért kell nekik tapsolni időnként. A balekok egyik Európában élő csoportját Zemberek néven is ismerhetjük.

Friss topikok

Linkblog

A zarabalekok (rá)ébredése az dolgok mikéntjére

2011.02.23. 11:19 agyamelhagyom

 "A munkanélküliség miatt indult, de az "elnöki maffia" elleni lázadássá vált az a tunéziai tüntetéssorozat, amely december óta elérte az afrikai turistaparadicsomokat is. A zavargások akkor durvultak el, amikor az elnök rokonságának önkényéről szóló pletykákat a WikiLeaks-akták is megerősítették." - forrás origo.

Nem kellett sok, és a "húazannyát" hangulat egy dobbantással átterjedt a Nílus partjára, majd a kicsinyke Bahrein, valamint Jemen és Jordánia határain belül is kidugta fejét a homokból a szabadság szelleme. A punok és a fáraók földjén már győzött (átmenetileg?) a forradalom, a többi országban "még zajlanak" az események. Bravó afrikai balekok! Mutassatok példát a többi elnyomottnak, tőletek délre és keletre!

A zemberek földjén azonban egy fülkeforradalomnak nevezett csoda folyományaként hosszabb-rövidebb időre bebábozódtak a balekok. Lehet hogy évtizedekre lesz szükség, amíg elérik az elnyomás azon fokát, ami hasonló lépésekhez vezet. A folyamatot felgyorsíthatja ha a WikiLeaks komolyan veszi önként vállalt feladatát és folytatja ténykedését. mert az oknyomozó sajtó nem hatékony, valamint a helyi gecik által bagatellizált, ballibesnek beállított blogok még nem képesek nagy számú csoportok körében elindítani a józan gondolkodást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://abalekok.blog.hu/api/trackback/id/tr32683178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása